Åpner ny flyrute Alicante-Tenerife

Publisert

Norwegian tilbyr ny direkterute fra flyplassen i Alicante til Tenerife på Kanariøyene. Ruten som startes opp i oktober er det norske lavprisselskapets første innenlandsrute fra Alicante Flyplass.                                                               

Den nye flyruten mellom Alicante-Elche og Tenerife flys for rundt 26 euro og oppover og vil ha avganger tre ganger i uken. Norwegian flyr fra før av mellom Alicante og 23 andre europeiske destinasjoner.

Reisetilbudet til Tenerife er imidlertid Norwegians første innenlandsreise fra Costa Blanca-flyplassen. Flyselskapet startet opp med ruter mellom spanske destinasjoner høsten 2015. Med den nye forbindelsen Alicante-Tenerife flyr selskapet til sammen 11 ruter innad i Spania (åtte av disse til destinasjoner på Kanariøyene).

 

Stor satsing på Spania

Norwegian åpnet sin første rute i Spania i 2003 og har i dag kommet opp i over 170 destinasjoner; 11 innenlands, 154 i Europa, 4 til USA, 1 til Israel og 1 til Marokko (Det skal også være planlagt nye rutetilbud fra Madrid til land i Latin-Amerika).

Selskapet flyr fra 14 forskjellige flyplasser i Spania og har egen base ved syv av dem (Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Madrid, Málaga og Tenerife Sur). Nærmere 2.000 personer jobber for Norwegian i Spania, mannskap og administrativt ansatte og ansatte i service og assistanse på flyplassen.

Les også: Reykjavik-Alicante direkterute 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter