Alicante flyplass med ny passasjer-rekord

Publisert

Antallet som ankommer Alicante flyplass fra Danmark har økt med 39% etter nye direkteruter fra blant annet København. Og takket flere flere briter og litt dansker har Alicante flyplass nå overtatt Gran Canaria og den er nå dem femte største i Spania hva antall passasjerer angår.

Antallet passasjerer har totalt økt med 16%. 42% av de som kommer er fra Storbritannia, antallet er opp 15% fra 2016. Passasjer nummer 12 million ankom flyplassen midt i desember. Uro i land som Tyrkia, Egypt og Tunis har gjort 2016 til et rekordår for turisme i Spania. Antallet ankomster på alle Spanias flyplasser har økt i 2016. Men trafikken til Alicante flyplass har økt over gjennomsnittet.

  

Malaga flyplass er nå Alicantes «største konkurrent» hva ankomster i Spania angår. Rundt 16 millioner vil ha landet på Costa del Sols flyplass innen årets slutt.

Se også: Alicante flyplass guide

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter