Alicante flyplass – beste i Europa

Publisert

Blant 1960 flyplasser er Alicante flyplass kåret til Europas beste i kategorien for flyplasser med mellom fem og femten millioner passasjerer i året. ASQ (Airport Service Quality) kåringen fokuserer på de reisendes opplevelse på flyplassen.

Det er det internasjonale flyplass rådet (Airport Council International, ACI) som står bak rangeringen. De ser på faktorer som hvor komfortabel de reisende oppfatter flyplassen, shoppingtilbudet, enkel og rask adgang til flyene, ventetid for bagasje etc.

Alicante flyplass eller Alicante–Elche Airport som en offisielt heter er en av de største og nyeste i Spania og den som mottar flest reisende fra Norge til Spania. Den nye terminalen ble åpnet i 2011 og flyplassen er blant de mest trafikkerte i Spania. Alicante sentrum ligger kun 10-15 minutters kjøring fra flyplassen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter