Langtidsparkering på Malaga flyplass

Publisert

Malaga flyplass har relativt små parkeringsmuligheter. Den som vil sette fra seg bilen her noen dager eller uker vil likevel finne mange gode og billige alternativer.

De fleste leverandører tilbyr parkering både innendørs og utendørs. De fleste har egen shuttle-service til flyplassen. Mange av leverandørene befinner seg i det nærliggende industriområdet Poligono Industrial Villarosa. Andre ligger enda nærmere flyplassen direkte ved innkjøringen noe som gjør det lang raskere ved henting og levering.

Velger man en leverandør nære flyplassen går det raskt å bli hentet av shuttle-bussen på holde-plassen dedikert for dette like ved terminal-bygningen på Malaga flyplass. Holdeplassen er den samme som brukes for de som skal leie bil i Malaga.

Ved retur til Malaga-flyplass tar det da normalt få minutter før man blir hentet av shuttle-bussen. På flyplassen er det satt av et eget område, like til høyre for utgangen, hvor disse mini-bussene setter av og henter de som har brukt parkerings-tjenesten eller skal leie en bil.

SpaniaPosten har over flere år brukt «Picasso Airport Parking» ved behov i Malaga. Betjeningen er profesjonell, hyggelig og rask. I motsetning til vanlig praksis i bransjen krever ikke Picasso Airport Parking at man legger igjen bil-nøkkelen for å parkere i anlegget.

Mange selskaper som leier ut biler tilbyr også langtidsparkering. Disse har mye mer trafikk inn og ut av anlegget og vil ofte flytte på parkerte biler. Disse krever at man legger igjen nøkkelen til bilen så de kan flytte på den ved behov. Dette øker faren for skader / tyveri.

Anlegget til Picasso Airport Parking er rent og det er lite trafikk inn og ut av anlegget.

Dette koster det å parkere på Malaga flyplassen

Priseksempelet er hentet fra «Picasso Airport Parking» og gjelder for en uke:

Parkering på taket: 46,55-49 Euro

Parkering innendørs: 59,85-63 Euro

Selskapet tilbyr vanlige tjenester som vask av bil, rens av interiør, oljeservice etc.

SpaniaPosten er ikke sponset av det omtalte selskapet. Denne omtalen er basert på egne erfaringer og ingen kommersielle interesser.

Nyttig når du reiser til Malaga:

Vakre rundreiser med leiebil i Malaga

Malaga Flyplass (AGP) – Guide og info om transport, leiebil, taxi og busstider

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: