Svenske drept i narkoppgjør på Costa del Sol

Publisert

En svenske ble funnet død og en annen hardt skadet i et hus i urbanisasjonen Puebla Tranquila i Mijas (Malaga) fredag 17. august. Naboer skal ha varslet politiet etter å ha hørt skrik fra boligen.

Da politiet kom til stedet fant de to bortførte menn bundet hardt skadet både skudd og knivskader. De to bærer preg av å ha blitt torturert. Den ene av de to var død da politiet kom, den andre ligger nå hardt skadet på sykehus. Han har blant annet kutt-skader i flere ledd.

Pågrepet etter ni timer på flukt

I samarbeide med svensk politi knyttet man tre menn på 20,24 og 27 år til ugjerningen og spansk politi begynte å lete etter vedkommende og veisperringer ble satt opp flere steder på Costa del Sol. En av de tre skal ha kansellert hjemreisen til Sverige fra Malaga flyplass og de ble oppdaget på flukt i en Porsche. Bilen ble funnet forlatt og tent fyr på i San Roque et stykke vest for Estepona nære Gibraltar. De tre ble pågrepet av spansk politi i en taxi i Algeciras hvor det går ferger til Marokko.

Spanske medier skriver det trolig dreier seg om et narko oppgjør.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter