Puerto Banus satser på flere luksusbutikker

Publisert

Den lille havnen, like nord for Marbella, vil satse mer på shopping, restauranter og uteliv i «premium» klassen.

Selskapet «Cushman & Wakefield» har ekspertise fokusert på handel og eiendom i luksus-segmentet. De jobber for internasjonale merker blant annet innen retail som rådgiver og megler når de skal etablere nye butikker.

Meningen med det nye samarbeidet er at Cushman & Wakefield skal bistå Puerto Banús å forsterke sitt image og trekke flere luksusmerker innen retail og restaurant-bransjen til Marbellas mest kjente havn.

Selv sier Ignacio Acha, direktør for retail i Cushman & Wakefield sier Puerto Banús har store muligheter for kommersiell vekst. Og det er primært segmenter han kaller «luxury retail» og «Food & Bevergage» hvor han mener havnen kan utvikles videre.

Selskapet bisto «Golden Goose Deluxe Brand» i deres etablering i Puerto Banús i 2018.

Shopping i Puerto Banús, Marbella

Havnen har allerede et utall butikker som selger luksusvarer innen mote og tilbehør. Det finnes over 100 butikker i havnen og smågatene bak. Dior, Hermès, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Bvlgari, Valentino og Jimmy Choo er noen av de kjente luksusmerkene med egne butikker Puerto Banús.

Butikker bak Puerto Banús Marbella

Flyr du via Malaga flyplass? Se vår guide og transport til og fra flyplassen, med oversikt over busstider, taxipriser, leiebil m.m.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter