Ny skyteepisode i Puerto Banús (Marbella)

Publisert

En 20 år gammel mann ble skutt natt til 16. mars og brakt til sykehus etter den fjerde skyteepisoden i området på litt over en måned.

Ifølge Málaga Hoy fant skyteepisoden sted på en bar som serverer vannpiper, i nærheten av bensinstasjonen på Avenida José Banús. Flere skudd ble hørt, og både nasjonalt og lokalt politi rykket raskt ut til stedet.

Les også:

Eiendomsmeglere etterlyser bedre sikkerhet på solkysten

Politiet fikk informasjon om at en person muligens var skadet, men vedkommende ble ikke funnet på stedet. Den skadde personen ble kjørt til Hospital Clínico i Málaga, der han ble innlagt på sykehus. Han skal ha blitt skutt i kneet og trenger muligens ikke å opereres.

Politiet forsøker å spore opp gjerningsmennene, som ifølge vitner var flere og brukte to biler for å flykte fra stedet. Den siste skyteepisoden fant sted mindre enn en uke og bare noen hundre meter fra en restaurant ved den gamle tyrefekterarenaen som ble beskutt 11. mars, men der det kun ble registrert materielle skader.

Den 10. februar ble en svensk mann skadet av flere skudd i Nueva Andalucía. Bare to dager senere ble det rapportert om en ny skyting i samme område, denne gangen uten personskader.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter