Marbella får kongelig storinnrykk fra Gulfen

Publisert

Flere konsulater tilhørende stater i midt-østen er i kontakt med rådhuset i Marbella. Flere kongefamilier fra Gulf-statene vil igjen tilbringe deler av sommeren i Marbella. Dette kommer i tillegg til økende interesse fra arabiske land for Marbella og Costa del Sol.

Storinnrykket er forventet å komme i juni i det den islamske hellige måneden Ramadan er over. Flere kongefamilier fra midt-østen har ferieboliger i Marbella. Blant dem kongen av Saudi Arabias far.

Direktefly til Malaga flyplass

Marbella har økt fokuset på Midt-Østen og aktivt promotert Marbella på turistmesser i gulf-statene, blant dem Arabian Travel Market. Man har nå to ukentlige direktefly mellom Saudi-Arabia og Malaga flyplass. Dette i tillegg til direktefly fra Quatar.

Muslimer markere sin hellige måned Ramadan hvor man faster i løpet av dagen. Måneden avsluttes 4/5. juni i det man markerer festen Eid al-Fitr. Ramadan kommer i år tidligere enn vanlig noe som gjør at høysesongen i Marbella for turister fra muslimske land ikke deles i to som ellers.

Halal-sertifiserte hotell i Malaga

Næringsdrivende ser frem til storinnrykk av pengesterke arabere. Hoteller som Alanda Hotel Marbella er godt forberedte. Det er Spanias første Halal-sertifiserte hotell.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter