Det blir bølgebasseng for surfere i Alhaurín de la Torre

Publisert

Rådhuset i Alhaurín de la Torre har gitt de nødvendige godkjennelsene til prosjektet hvor man vil konstruere et gigantisk bølgebasseng i kommunen.

Arbeidene vil begynne i løpet av de neste månedene i området som tilhører Lauro Golf. Når anlegget åpnes blir det eneste i sitt slag i Spania og ett av tre i hele Europa. Disse andre to anleggene finnes i Storbritannia og i Sveits. Selskapet som står bak, Wavegarden, har fra før av liknende anlegg i Korea, Brazil, Japan og i Australia.

I tilknytning til anlegget blir det ført opp et hotell med 200 rom.

Andalucias lengste Zipline

Alhaurín de la Torre kommune har allerede tilbud for de interessert i mer ekstreme aktiviteter. I 2020 åpnet man her Andalucias lengste zipline her. Ziplinjen i Alhaurín de la Torre har en helning på rundt 10% grader. De som våger seg kan «fly» gjennom landskapet og nyte utsikten i en maksimal hastighet på 100km/t. Man kan ta turen liggende eller sittende.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter