8.3 C
Alicante
30.4 C
Málaga
16.9 C
Las Palmas de Gran Canaria

Alhaurín de la Torre får den lengste zipline i Andalucia

Ikke langt fra Malaga og Benalmadena ligger Alhaurín de la Torre. Like utenfor landsbyen åpner det som blir den lengste zipline i Andalucia. Med sine 1300 meter er den på størrelse med den lengste zipline i Norge, Flån Zipline som ligger i nærhten av Bergensbanen og Flånbsbana.

Installasjonen skjer på gården til en lokal familie. De arvet gården, som har utsikt helt ned til Malaga-bukten, fra sine besteforeldre. Med den spektakulære utsikten kom ideen om å gjøre noe for turister i området.

Alhaurín de la Torre ligger rundt 17 kilometer fra Benalmádena hvor man finner den norske skolen i Malaga, Colegio Noruego.

Det har tatt halvannet år å få orden på de nødvendige tillatelsene. Nå er selve installasjonen ferdig og man venter bare på de den siste tillatelsen før ziplinjen kan åpnes for publikum. Går alt på skinner kan det bli fra og med august denne sommeren.

Ziplinjen i Alhaurín de la Torre har en helning på rundt 10% grader. De som våger seg kan «fly» gjennom landskapet og nyte utsikten i en maksimal hastighet på 100km/t. Man kan ta turen liggende eller sittende.

Installasjonen er en del av det de kaller «Sunview Park» i Alhaurín de la Torre.

Europas lengste Zipline ligger i Teruel i Aragon.

[the_ad_group id="8585"]
[the_ad_group id="25373"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="25369"]

Relaterte saker

- Advertisement -[the_ad_group id="8585"]