Forvent fortsatt økende priser på bolig i Spania

Publisert

Eiendomsmeglere i Spania forventer fortsatt økende priser på både solgte boliger og i utleiemarkedet.

Selv om man forventer at prisene vil fortsette å øke også i 2020, er estimatene fra bransjen at veksten i prisene og i volum vil avta utover året.

Det er den spanske boligportalen Idealista som årlig gjør sin store spørreundersøkelse blant eiendomsmeglere i Spania. Encuesta de Sensibilidad Inmobiliaria (ESI) har blitt utført siden 2017 og man interjvuer eiendomsmeglere dedikert til både salg og utleie over hele Spania.

Også meglere i markedet for ferieboliger forventer høy aktivitet i året som kommer. At det for mange endelig oppfattes som enklere å reise til Spania påvirker også salget av ferieboliger. I praksis har innreise-reglene til Spania forblitt uendret siden før sommerferien 2021.

2021 ble et svært hektisk år i det spanske boligmarkedet med både økende priser og svært høy aktivitet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter