Ny adgangsvei til Albir kraftig forsinket

Publisert

Den ny adkomstveien til Albir er kraftig forsinket. Byggingen av veibiten som skal koble riksvei N-332, sammen med CV-753, er ikke i gang. Det siste kommunen i Alfaz del Pi har gjort med prosjektet er å godkjenne ekspropieringen av 9.407m2 fordelt på fem tomter.

Rundkjøringen kobler seg til CV-753 ikke langt fra bensinstasjonen som ligger langs veien mot Benidorm. Kommunen vil bare måtte betale ut 7.000 Euro for arealet som ekspropieres da de fleste av eierne foretrekker at man «bytter» tomteareale så de får nye tomter i nærområdet som urbaniseres.

Prosjektet skal nå legges ut for offentlig gjennomsyn, en obligatorisk prosess, før veiprosjektet får sin endelige godkjennelse.

Veibiten som bedre knytter Albir til riksvei N332 har vært påtenkt siden 2005. Den nye veibiten vil vesentlig avlaste trafikken som går gjennom veikrysset ved McDonald langs N332 og være raskere for som som kommer fra deler av Alfaz del Pi som L’Arabi og skal til Albir.

Gangbroen over 322 er ett år forsinket

En ny gangbro for gående og syklende ble varslet i 2018. Arbeidet med gangbroen er også kraftig forsinket. Ordfører i Alfaz del Pi, Vicente Arques, sa i mai 2018 at arbeidene med den nye gangbroen skulle være i gang innen utgangen av 2018.

FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter