Mai-fest i Albir

Publisert

Eukalyptusparken i Albir er lørdag 6. april stedet for en real Andalusisk maifest, inspirert av den tradisjonelle April-messen i Sevilla, Feria de Abril.

I Albir blir festen arrangert av Mayorales de las Fiestas del Jubileo y del Santísimo Cristo del Buen Acierto-Majorals 2024, alså gruppen bak Alfaz del Pis egen november-fiesta.

Kl. 11.00 åpner baren med mat og drikke til folkelige priser. Det blir pinchitos, montaditos, rekepannekaker, pescaíto fríto, rebujito… Alt du trenger for å nyte en dag på messen. Musikken leveres av Flamencos de las 7 Lunas, som starter kl. 13.00, og kl. 16.00 tar DJ Toni Castro over. Festen fortsetter til kl. 22.00.

Festkomiteen oppfordrer publikum til å ta på seg flamencokjolen og Cordovan-hatten og komme og kose seg på denne aprilfesten, som arrangeres for å samle inn penger til de kommende Fiestas Mayores de l’Alfàs del Pi.

På for Roomba-spillet

I løpet av dagen arrangeres aktiviteten “On for the Roomba”. Dette er et spill som går ut på å dele en tomt inn i like store, nummererte brikker, som danner et slags brett der deltakerne kan plassere innsatsen sin ved å kjøpe stemmesedler. Målet er å prøve å gjette hvilken nummerert tomt Roombaen vil stoppe på når batteriet går tomt.

Dette spillebrettet vil være plassert i Parque de los Eucaliptos, slik at folk kan følge med live på hvor den velkjente støvsugeren vil stoppe. Billetter – 5 euro – kan kjøpes på Séptimo Arte Bar og gjennom mayorales. Også på dagen for arrangementet, i baren som kommisjonen vil sette opp i Eucalyptus Park. Premien for spillet “On for the Roomba” er 500 euro.

Majorals 2024 består av et dusin personer som siden de tiltrådte har vist stor entusiasme og et stort ønske om å jobbe for festene. Marcela Talero leder kommisjonen og har med seg Ana Arroyo, Marisa Frasés, Cristina Navarro, Daniel Gómez, Javier Resina, Mari Pérez, Dana Tenza, Andrea Prieto, Dolores Pastor, Thalía Fernández, José Juan Jiménez og Adrián Penichet.

Rådmannen for festivaler og tradisjoner i L’Alfas, Sandra Gomez, takket Majorals 2024 for det store arbeidet de har gjort siden han tiltrådte, og for å engasjere seg fullt ut slik at L’Alfas i november neste år kan feire sin jubileumsfestival og den gode gjernings hellige Kristus med stor intensitet, og gjøre det frivillig og uegennyttig. “Jeg vil gjerne oppmuntre dem til å fortsette i samme spor. De er en veldig engasjert gruppe med gode ideer og et stort ønske om å jobbe for jubileumsfesten og Santísimo Cristo del Buen Acierto”, sier rådmannen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter