November-Fiesta i Alfaz del Pi

Publisert

Nedtellingen til årets største fest i Alfaz del Pi er i gang. I år arrangerer man Fiestas Mayores fra 7. til 10. november, også kalt “Fiestas del Jubileo y del Santísimo Cristo del Buen Acierto”. Det er første gangen siden pandemien stoppet så mye at man igjen kan markere denne festen i byen.

I Alfaz del Pi handler byens fiesta mest av alt om å drikke og uformell morro. Dette skjer i hovedsak i det mange fiesta-lokalene som hører til byens mange “penyas” eller venne-gjenger som spleiser på dette. For mange er høydepunktet karnevals-opptoget eller Paella-konkurransen.

For barna blir det tivoli og mye mer.

For komplett program se lenke til PDF nederst.

Forfest 29. oktober

Man arrangerer en “oppvarmings-fest” lørdag 29. oktober. Det blir konsert / deejay i fiestateltet på parkeringsplassen “La Bolleta” klokken 23.30. Man skal spille “slagere” fra rundt år 2000.

Last ned komplett program for fiestaen i Alfaz del Pi 2022.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter