Benny Borg synger Erik Bye i oktober

0
166

Benny Borg er igjen tilbake i Spania hvor han over flere år har turnert “kysten rundt” en gang hver høst.

Denne høsten kommer Benny Borg til Alfas del Pi og Casa de Cultura for å gi to forestilinger om Erik Bye, ”Norges første superkjendis”.

Forestillingen loser deltakerne gjennom 17 av Erik Byes mest kjente sanger. Personen, låtskriver, forfatter, dikter, programleder, journalist og medmennesket Erik Bye skrev seg inn i den norske folkesjelen.

Aftenpostens Mona Levin ga Benny Borgs forestilling terningkast fem. I slutten av oktober settes det opp to forestillinger i Alfaz del Pi.

Buss fra Torrevieja
«Timeplanen» er ganske full for Benny så denne gangen blir det kun Alfas del Pi som får besøk med en forestilling den 29.oktober og en den 30.oktober 2019 begge dager klokken 19.00. Dørene åpnes kl.18.30 begge dager.
Arrangøren setter opp ”Bus for Benny” fra Torrevieja, så man har en god grunn til at både sjåfør og bil får hvile den dagen.

Fast i Spania
Den folkekjære trubaduren har vært fast gjest i Spania siden 2008 med en rekke konserter på Costa del Sol, Torrevieja, Villajoyosa og i Alfaz del Pi.

Borg var fast inventar på hitlistene på 70-tallet og samarbeidet med Kirsti Sparboe, som han også var gift med. I 1972 kom gjennombruddet, Balladen om Morgan Kane og i -73 fikk han Spellemannsprisen som beste mannlige artist. Senere ble han en del av revyteamet med Dizzie Tunes og Grethe Kausland, der han gjorde sin legendariske Elvis-imitasjon mer enn 3000 ganger.

Billetter:

Torrevieja: Scandigo
Alfaz del Pi: Scan Travel
Albir: Alfredos Bistro Bar