Vil stoppe tusener nye boliger i Mil Palmeras (Orihuela Costa)

Publisert

Et tusentalls nye boliger kan bli ført opp i Mil Palmeras-urbanisasjonen syd på Orihuela Costa. Partiet «Cambiemos Orihuela» vil nå jobbe mot dette og liknende initiativer i kommunen.

De sier at den økonomiske modellen som ligger bak den massive utbyggingen man har sett på Orihuela Costa har ført til nær økologisk kollaps, man har begrenset publikums adgang til strandsonen og grøntarealer, det er manglende offentlig tilbud til tross for voldsom bolig-bygging og det er få gode jobber når boligen først er gjort ferdige.

Partiet ønsker at man endrer retningen mot en mer bærekraftig utvikling i området. Det naturlige miljøet må vernes bedre og det må jobbes for å forbedre dagens infrastruktur og oppruste de boligfeltene man i dag har her, flere av dem preget av forfall.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter