Vil stenge søppelfylling

Publisert

De Grønne i Torrevieja har bedt det provinsielle miljødepartementet om å beordre stenging av søppelfyllingen ved Finca Casa Grande. Årsaken er at fyllingen skal ha vært drevet uten godkjenning siden 2005. Ifølge en talsmann for De Grønne medfører dette et alvorlig brudd på miljøreglementet i Torrevieja.

De Grønne i Torrevieja har bedt det provinsielle miljødepartementet om å beordre stenging av søppelfyllingen ved Finca Casa Grande. Årsaken er at fyllingen skal ha vært drevet uten godkjenning siden 2005. Ifølge en talsmann for De Grønne medfører dette et alvorlig brudd på miljøreglementet i Torrevieja. Siden rådhuset, med ordfører Pedro Ángel Hernández Mateo (PP) i spissen, ikke har foretatt seg noe på nærmere fire år, har De Grønne nå henvendt seg til det provinsielle miljødepartementet for å få fattet et endelig stengningsvedtak.    

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter