Vil øke “friområdet” rundt Torreviejas laguner

Publisert

Rådhuset undersøker muligheten for å kjøpe ny tomt for å utvide beskyttelsen rundt lagunene. I forrige uke bestilte styret en verdivurderings- og takseringsrapport for en tomt som ligger nord for San Luis-urbanisasjonen, like ved bredden av La Mata-lagunen.

Ifølge de kommunale kildene som ble konsultert, dreier det seg om en ubebyggelig tomt i et område der rådhuset har kjøpt en tilstøtende tomt. “På denne måten utvides det tilstøtende området til naturparken for å beskytte og bevare den”.

Ifølge eiendomsregisteret er den private tomten på 35 944 kvadratmeter i et område som heter Los Romeros. Den er klassifisert som rustikk for landbruksformål, selv om den for tiden er uproduktiv.

Det er nettopp på den siden av lagunen i La Mata at det er mest furutrær som skiller lagunen fra husene. I tillegg er det planlagt å utvide dette skillet på sørsiden med det nye grøntområdet som inngår i delplanen for La Hoya. Dette står i kontrast til Laguna Rosa, der bebyggelsen i La Torreta strekker seg nesten helt ut til kanten av saltsjøen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter