Vil ha et grønnere Torrevieja

Publisert

Miljøpartiet Los Verdes i Torrevieja går inn for en grønnere politikk i kommunen. Partiet mener dagens reguleringsplan for utbygging har åpenbare mangler og bør revideres. Det fokuseres blant annet på byens havneområde, strandpromenade, parker og grønne områder, men også infrastrukturen generelt. Los Verdes inviterer til deltakelse i prosessen og vil på nyåret reise rundt og innhente informasjon om hva folk mener bør gjøres i byens forskjellige distrikter. Målet er å få på plass en best mulig plan foran lokalvalget om fem måneder.

Los Verdes (De grønne) i Torrevieja ønsker full revisjon av dagens reguleringsplan for utbygging i kommunen (PGOU). I arbeidet med å ferdigstille forslagene til hva som bør gjøres inviterer partiet innbyggerne i byen til å bli med på å bestemme utviklingen.

Partiet setter fokus på en rekke ting de mener Partido Popular og dagens kommuneledelse har forsømt, slik som forvaltningen av byens havneområde, strandpromenade, parker og grønne områder og ikke minst naturreservatet Parque natural de las Lagunas de La Mata y Torrevieja. Det legges også vekt på prosjekter knyttet til utviklingen av byens infrastruktur med moderne telekommunikasjon, kollektivtransport, skoler, vann- og avløpssystemer. Partiet vil på nyåret besøke alle byens forskjellige nabolag og innhente informasjon om hva folk mener bør gjøres i sitt distrikt. Målet er å få på plass en best mulig plan foran kommunevalget som skal holdes i mai 2015. Los Verdes legger også vekt på temaer som økt sysselsetting og vil fortsette kampen mot sosial marginalisering.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter