Vega-Baja: Sykehus-direktøren sier viruset er «under kontroll»

Publisert

Ledelsen på Hospital Vega Baja sier at smitte-situasjonen er under kontroll etter at man har sett en økning i antallet nye tilfeller en stund nå.

Man sier sykehuset har god kapasitet til å ta seg av de som er eller blir syke og ledelsen ønsker med disse uttalelsene å sende ut beskjeden om at «folk kan roe seg». Det har vært en jevn økning av antallet nye smittede i Elche og inne i Orihuela by over lengre tid. Disse områdene fikk tidlig strengere restriksjoner enn det man har sett på Orihuela Costa og i Torrevieja hvor situasjonen hele tiden har vært langt bedre.

Ledelsen ved sykehuset sier at man satte i live «smitte planen» som man utformet i etterkant av den første smitte-bølgen i det man forventet en ny topp vinterstid.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: