Vannland, dyre og opplevelses-parker i Torrevieja-området

Publisert

Alicante-regionen i Spania er en skattekiste for både barn og voksne som liker eventyr og underholdning denne sommerferien. Enten du er ute etter vannsklier, dyreopplevelser eller action vil disse destinasjonene garantert gi deg minnerike opplevelser.

Her er en nærmere titt på det som finnes i Torrevieja-området:

Lo Rufete multi adventure park: Et paradis for eventyrlystne sjeler

Også geitene trives på Lo Rufete utenfor San Miguel.
Også geitene trives på Lo Rufete utenfor San Miguel.

Lo Rufete multi adventure park i San Miguel de Salinas er et perfekt sted for de som søker action og spenning. Parken tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som klatring, ziplining, bueskyting, ridning, kanopadling og mye mer. Uansett om du er en erfaren eventyrer eller nybegynner, vil du finne noe som passer for deg. Lo Rufete multi adventure park er en kort kjøretur fra Alicante, og det er også enkelt å komme dit med offentlig transport.

Aquapolis: Vannmoro for hele familien

Aquapolis i Rojales er en populær vannpark som tilbyr en rekke spennende vannaktiviteter for besøkende i alle aldre. Her kan du kaste deg ut i vannsklier, svømme i bølgebassengene, slappe av på lazy river eller leke i barneområdene.

Parken har også fantastiske show og forestillinger som garantert vil underholde hele familien. Aquapolis ligger i nærheten av Rojales, og du kan enkelt komme dit med bil eller offentlig transport.

Aqua-Park Rojales: Vannmoro og glede

Aqua-Park Rojales er enda en fantastisk vannpark som vil gi deg timevis med moro og glede. Utforsk de ulike vannskliene, ta en forfriskende dukkert i bølgebassengene eller slapp av på solsengene mens du nyter solen.

Parken har også spennende barneområder med morsomme lekeapparater som vil holde de yngste besøkende underholdt. Aqua-Park Rojales er lett tilgjengelig med bil eller offentlig transport.

Flamingo Aqua Park: Vannmoro for hele familien

Flamingo Aqua Park i Rojales er en annen flott liten attraksjon som garantert vil glede hele familien. Her barna utforske vannsklier, ta en forfriskende svømmetur mens de største slapper av på solsengene.

Parken har også barneområder med morsomme lekeapparater og bassenger som er perfekte for de yngste besøkende. Flamingo Aqua Park er lett tilgjengelig med bil eller offentlig transport.

Rio Safari: Dyreopplevelser i Elche

Rio Safari i Elche er en flott destinasjon for de som ønsker å oppleve dyrelivet på nært hold. Her kan du utforske parken og se et bredt utvalg av eksotiske dyr, inkludert løver, tigre, elefanter, sjiraffer og mange flere. Parken tilbyr også spennende show og aktiviteter som vil underholde hele familien. Rio Safari ligger i Elche, og du kan enkelt komme dit med bil eller offentlig transport.

Åpningstider og adgangsavgifter

Sjekk de offisielle nettstedene til hver attraksjon for oppdaterte åpningstider og priser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter