Torrevieja utsatte åpningen av strendene

Publisert

Strendene i Torrevieja skulle allerede vært åpnet i følge rådhusets tidligere annonseringer. Nå har man satt 17. juni til datoen byens mange populære strender åpnes for publikum.

Når strendene åpner onsdag 17. juni er de åpne for alle mellom klokken 08.30 og 20.30. Rådhuset skylder på nødvendige “helse-tiltak” som forklaring på forsinkelsen. Også åpningen av gate-markedet i Torrevieja ble opprinnelig kraftig forsinket på grunn av rådhusets feilberegninger.

Rådhuset plasserer ut sperrer på strendene så grupper kan holde avstand seg i mellom. For å kontrollere antallet som til enhver tid oppholder seg på hver strand plasserer rådhuset ut folk som skal telle de som kommer og går.

Vil rake sanden “for din sikkerhet”

Man vil intensivere rengjøring på strendene man gjør nattestid. Man vil også bevege runt på stranden selv om det ikke finnes noen indikasjoner på at virus faktisk kan smittes via sand. Faktisk er saltholdige miljøer svært dårlige for overlevelsen av virus. De ekstreme tiltakene er mest ment å gjøre urolige folk trygge på at man igjen kan gå ut og tilbake til normalen. Samtidig viser myndighetene “handlekraft” ved slike godt synlige tiltak.

Playa La Mata får tilbake “Det blå flagget”

Fra og med denne sesongen har Cala Piteras, Los Náufragos, El Cura, Los Locos, Cabo Cervera og La Mata-sør blå flagg for kvalitet på vann og tjenester på stranden. La Mata stranden mistet kvalitets-stempelet i 2019.

Rare navn på strendene i Torrevieja

Har du lurt på opphavet til navn som Playa de Los Locos (De gales strand), Playa de Los Náufragos (De skipbrudnes strand) eller Playa del Cura (Prestens strand)? Les vår artikkel om navn på strendene i Torrevieja.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter