Utleieprisene i Torrevieja stiger

Publisert

Det har blitt billigere å leie leilighet og hus de fleste steder i Valencia-regionen. Ett av unntakene er Torrevieja der prisene den siste tiden har gått opp.

Det har blitt billigere å leie leilighet og hus de fleste steder i Valencia-regionen. Ett av unntakene er Torrevieja der prisene den siste tiden har gått opp.

I november steg utleieprisene med 1,8 %, mens gjennomsnittet for hele regionen sank med 0,7 %. Prisstigningen i Torrevieja blir begrunnet med økt tilstrømning av tursiter fra utlandet. 
 
I følge avisen Información er russere spesielt høyt representert.  
 
Stadig flere russere investerer i boligmarkedet og har etter engelskmenn blitt den nest største gruppen utenlandske turister i kommunen.
 
I leiemarkedet generelt opplevde 68,6 % av alle byer i Valencia prisnedgang i november, mens resten opplevde større eller mindre prisvekst.
 
Ved siden av Torrevieja er Paiporta og Alboraya (Valencia) blant de stedene med høyest prisstigning.
 
Det dyreste stedet i regionen er Valencia by der kvadratmeterprisen for utleie ligger på 5,59 euro i måneden. 
 
Den billigste byen er Castellón med 5,01 euro, mens Alicante ligger på 5,43 euro.
 
Prisnivået i Valencia-regionen ligger under gjennomsnittet i Spania. For tiden er det bare i Murcia, Castilla-La Mancha og Extremadura at utleieprisene er lavere.
 
Gjennomsnittlig utleiepris i Spania var i november på 7,32 euro per kvadratmeter.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter