Urbanisasjon forsømt av kommunen

Publisert

Urbanisasjonen La Marina i San Fulgencio syd på Costa Blanca forsømmes av kommunen. Det hevder beboere i området. Det handler om alt fra gjengrodde og farlige fortau, manglende merking og skilting, til forsøpling og hærverk. Ansvarlig for urbanisasjoner og parkanlegg i byen, Paulino Herrero, forsvarer på sin side kommunens arbeid og mener ting sagte men sikkert er under utbedring. Herrero innrømmer samtidig at kommunen har måttet tåle budsjettkutt.

I en uttalelse i engelske aviser sier Paulino Herrero at hans seksjon (Urbanizaciones, Parques y Jardines) tidligere hadde hele fem personer på lønningslisten, en administrasjon som i dag er redusert til én. Han påpeker imidlertid at ting blir gjort i La Marina og viser blant annet til at det for øyeblikket foregår et større dreneringsarbeid i Calle Paris hvor det i mange år skal ha vært problemer med oversvømmelser.

En representant for urbanisasjonen skal flere ganger ha kontaktet kommunen og opplyst om feil og manglende vedlikehold. Vedkommende påpeker i media at det hjelper å si fra. Folk som bor i urbanisasjonen oppfordres derfor til å melde fra dersom de kjenner til steder som trenger utbedring. Det understrekes at dette ikke er noe politisk korstog, men et ønske om å få ting gjort uavhengig av hvilket parti som styrer i San Fulgencio.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter