Underskrifts-aksjon for retur av hunde-strender i Torrevieja

Publisert

Over 700 personer har til nå skrevet under på et opprop for å få kommunen til å snu på deres avgjørelse om å forby hunder også fra de strendene man tidligere hadde tillatt firbeinte.

Siden 2018 har man kunne tatt med seg hunden på stranden i Cala de Moro og Punta Margalla i Torrevieja. Arealet var den gangen på rundt 12.000 m2.

Dagens ordfører fjernet denne muligheten i juni med et pennestrøk. Offisielt ga man hundeeierne en ny «hundestrand» mellom Cala Ferris og Rocio del Mar på skarve 1670m2. Men dette steinete området er i praksis ubrukelig som hundestrand. I følge oppropet er dette arealet farlig å ferdes i for både hunder og mennesker.

I følge oppropet ber man om at de gamle arealene igjen blir åpnet for hunder.

Da man i 2018 ga tillatelse til hunder på disse strendene var det til store protester fra naboene. Skiltene som skulle vise hvor hunder er tillatt ble utsatt for hærverk, mange av dem ble kastet i sjøen av det som trolig var naboer som ikke ønsket seg hunder på «sin» strand.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter