Tyveribande tatt i Torrevieja

Publisert

En tyveribande på ti personer er pågrepet i Torrevieja og Málaga for innbrudd i hus og leiligheter over hele Spania. De pågrepne skal ha brutt seg inn ved blant annet å presse kredittkort inn i dørsprekker for å åpne låser. Tre av de ti pågrepne er kvinner. Arrestasjonen er en av mange opprullinger av tyveribander på Costa Blanca det siste året.

Syv av de arresterte som ble tatt i politiaksjonen i slutten av juli skal ha hatt base i Torrevieja. Tre skal ha holdt til i Málaga. Banden ble tatt med en rekke biler som ble brukt til å gjøre innbrudd over hele Spania. Politiet skal allerede ha knyttet tyvene opp mot brekk i flere provinser, herunder Alicante, Murcia, Málaga og Valladolid. Større mengder smykker og andre verdisaker skal være konfiskert. Politiet er i gang med å indentifisere hvor de forskjellige eiendelene kommer fra, slik at de kan leveres tilbake.

Innbruddene skal i hovedsak ha skjedd ved at plast- eller kredittkort ble presset inn i dørsprekker for å åpne smekklåser. Skrutrekkere og liknende gjenstander skal ha blitt brukt for å gjøre dørsprekken mer åpen slik at plastkortene kunne presses inn. Mange av innbruddene kunne ha vært unngått ved å låse ordenlig med nøkkel, ikke bare smekke igjen døra.

Les også:

Ny tyvebande tatt på Costa Blanca

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter