Turistene svikter ikke Costa Blanca

Publisert

Takket være utenlandsk turisme øker belegget på hoteller på Costa Blanca for september måned.

Takket være utenlandsk turisme øker belegget på hoteller på Costa Blanca for september måned.

Både norske og utenlandske turister strømmer til Costa Blanca. Hotellene på Costa Blanca registrerte et gjennomsnittlig belegg i andre halvdel av september på 76,4 prosent. Dette er 4,1 poeng høyere enn i samme periode i fjor.

Hotelleiernes interesseorganisasjon Asociacion Empresarial Hostelera de Benidorm y la Costa Blanca (Hosbec) forteller at dette året var den høyeste belegget som har vært registrert hos hotellene i regionen de siste syv årene.

Hosbec opplyser dessuten at for første gang på lang tid okkuperer utenlandske hotellgjester 51 prosent av rommene, mens det innenlandske markedet var på 49 prosent.

Briter stod for 24,5 prosent av overnattingsdøgnene, etterfulgt av nordiske statsborgere (7,4 prosent), russere (4,1 prosent) og belgiere og tyskere, med henholdsvis 3,7 prosent og 3,1 prosent.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: