Tre sommermarkeder på Mil Palmeras og La Torre

Publisert

Selv om det ofte er “hippiene” i Torrevieja som får all berømmelsen, finnes det også loppemarkeder der du kan finne nips og gode kjøp lenger sør i Pilar de la Horadada. For mange spanjoler er de tradisjonelle sommermarkedene, satt opp ved stranden, noe som markerer begynnelsen p[ sommeren.

I år blir det tre gatemarkeder på kysten av Pilar de la Horadada: to i Mil Palmeras og ett i La Torre. I urbanisasjonen som grenser til Orihuela Costa, vil et av dem, med ikke mindre enn 129 boder, være plassert mellom gatene Alcarria, Titanic, Luxemburg og Holland, fra kl. 17.00 til 21.00, hver tirsdag frem til 29. august. Det vil være et bredt utvalg av matvarer (frukt og grønnsaker, tørket frukt og nøtter, bakverk, sylteagurk, kjøttpålegg, iskrem, saltet kjøtt, churros, stekte kyllinger, jernvarer og husholdningsartikler) og strandartikler, som bikinier og markiser. Dessuten planter, vesker, tekstiler, fottøy, lærvarer, gaveartikler, undertøy, sengetøy, kunsthåndverk og tilbehør.

La Torre-markedet er enda større. Denne sesongen har det 159 boder i gatene Avenida Costa Blanca, Corbeta og Los Angeles fra kl. 17.00 til 21.00 hver onsdag frem til 30. august med et identisk vareutvalg som i Mil Palmeras.

Det minste loppemarkedet blir derimot det på Paseo Riviera de Mil Palmeras med tjue boder som vender ut mot havet. Markedet har lengre åpningstider, fra kl. 18.00 til 01.00 frem til 3. september, og vil være fylt med alle slags gaveartikler, vesker, tilbehør, tekstiler, fletter og smykker. Den nye rådmannen for handel og forbrukersaker, Kini Rojano, understreker at det ukentlige markedet i Pilar de la Horadada og sommermarkedene i Mil Palmeras og Torre de la Horadada “er blant de travleste i området, og de over hundre bodene tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser for alle”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter