Her er Torreviejas strender for hund

Publisert

Det er tillatt med hund på to strender i Torrevieja området. Rocío del Mar og Cala Mosca, begge ligger et godt stykke syd for sentrum. Å spasere mellom de to hunde-strendene er en flott liten tur populær blant både tobeinte og de med fire.

Hundestrand i Torrevieja: Rocío del Mar

Mellom Cala Ferris og Rocío del Mar urbanisasjonene ligger hundre-stranden over et område med litt steiner helt nedi fjære. Her kan man gå tur med hunden, la den leke i sanden eller bade den uten å sjenere andre.

Hundestranden her er godt skiltet og det er satt ut flere perronger med store parasoller så det er steder å få litt skygge.

Adkomst til hunde-stranden med bil er via rundkjøringen på Punta Prima som markerer skillet mellom Torrevieja og Orihuela. Parkering er enklest ved Nautulis Restauranten. Man kan også spasere hit gjennom Mar Azul urbanisasjonen via Cala Ferris.

Hundestrand på Orihuela Costa: Cala la Mosca / Cabo Peñas

Litt lengre syd fra Torreviejas hunde-strand finner man det eneste stedet på Orihuela Costa hvor det er tillatt med hund på stranden. Ved nestet «Cabo Peñas» på Cala Mosca er hunder tillattpå denne flotte sand-stranden. Nærheten til Torreviejas-hundestrand gjør det til en fin spasertur å gå mellom disse to friområdene, som er koblet sammen via stier og promenader.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter