Torreviejas nye riksvei N332 står ferdig i 2020

Publisert

Torreviejas ordfører José Manuel Dolón holdt 12. januar felles pressekonferanse med representanter for infrastruktur-departementet. Beskjeden man sendte til de fremmøtte var at utvidelsen av riksvei N332 rundt Torrevieja er på vei.

På pressekonferansen kunne man fortelle at prosjektet har fått et budsjett på 980.000 Euro. Man har ennå ikke valgt entreprenør men ordføreren sier han vil gi oppdraget til den som kan få unne vei-utvidelsen raskest mulig. Utvidelsen er forventet å ta rundt 18 måneder og den nye veien med to veibaner hver vei skal stå ferdig i slutten av 2020.

Området lider av store trafikk-problemer, selv i lavsesongen. Spesielt av og påkjørselen til CV-95 er plaget av kø. Samme gjelder strekningene Torrevieja-Alicante og Torrevieja-Orihuela Costa. Dagens riksvei N332 har kun en veibane i hver retning men trafikkeres i gjennomsnitt av rundt 40.000 biler daglig.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter