Torreviejas nye havneplaner er lagt frem

Publisert

Fiskeflåten i Torrevieja vil bli mer synlig i byens havnen. Og anlegget for kabel-ski får ligge i fred hvor det i dag her. Dette er noen av det som er bestemt om hvordan arealet i havnen Torreviejas havn skal disponeres.

Fiskerne får utvidet sitt areale med rundt 20% til 185.000m2. Fiskerne har et område øst i havnen helt for seg selv. Mesteparten av havnen forblir dedikert til lystbåter. Arealet som er dedikert til lystbåter og tilhørende aktiviteter blir større sier de regionale myndighetene som bestemmer over havnene i regionen. Lystbåter og vannsport bringer turister til byen og skaper økonomisk aktivitet. Dette er et satsingområde for de regionale myndighetene i Valencia.

Det vil bli flere mindre endringer i hvor kommersielle operatører får drive i havnen men detaljene er ikke klare ennå.

Vedtaket i Valencia setter en punktum for en rekke uenigheter som over en tid har blitt debattert i Torrevieja over bruken av havnens arealer. Partiet Ciudanos ville ha rådhuset mer inn i driften av havnen. Partido Popular ønsket en flytting av noen av fiskernes installasjoner til området hvor man i dag har et anlegg for kabel-ski i havnens utkant.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter