Torreviejas innbyggere krever bedre renhold

Publisert

Torrevieja kommune har i lengre tid fått kritikk for manglende renhold av byen. Blant annet er søppelkasser på fortau ikke blitt tømt når de skal og containere er flere steder blitt stående fulle. Byens innbyggere har nå sett seg lei på situasjonen og krever opprydning.

Den rødgrønne kommuneledelsen i Torrevieja har under mottoet «Du lager din by, du lager Torrevieja» invitert lokalbefolkningen til å si sin mening. Gjennom svarslipper og e-poster er innbyggerne blitt bedt om si hva de mener bør prioriteres på budsjettet for 2017. Etter å ha samlet inn svarene, havner renhold av byen øverst på listen. Her inngår alt fra henting av søppel, til rengjøring av bygater og strender. Utbedring av fortau og bedre fremkommelighet, økt vedlikehold av parker og grøntanlegg og bedre gatebelysning, havner også høyt på listen.

I følge avisen Información lover kommunen at svarene fra innbyggerne skal tas på alvor. I en uttalelse heter det at forslagene allerede er inkorporert i budsjettet for i år og at bevilgningene til de forskjellige formålene skal økes til neste år.

Les også: Klager på søppel i Torrevieja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter