Torrevieja-vil styrke kontroll av utesteder

Publisert

Sjokket etter den tragiske brannen på Atalayas-diskoteket i Murcia har fått nabobyene til å se nærmere på sikkerheten ved sine utesteder. Lorca, Cartagena og også en av referansebyene for sommernettene i Vega Baja og en god del av Murcia-regionen kunne slutte seg til.

Kommunegruppen Sueña Torrevieja har fremmet et forslag til bystyret om å oppfordre byrådet til å gjennomføre tiltak for gjennomgang og inspeksjon av lokalene for å sikre at de overholder gjeldende regelverk, at vedlikeholdet er korrekt og at de har tillatelser og lisenser for åpning, aktivitet og brannsikkerhet.

Talsmannen for den lokale gruppen, Pablo Samper, uttaler at “vi er sikre på at vårt forslag, som støttes av rådhuset og i samarbeid med sammenslutningen av hotellbedrifter i Torrevieja og omegn, vil være til fordel for hotelleiere, ansatte og kunder, ettersom det vil sikre deres sikkerhet, at dokumentasjonen er i orden og at lokalene er i perfekt stand”.

Sist mandag sluttet byen Salinas seg til smerten til familiene til ofrene i Atalayas i et minutts stillhet ved porten til konsistoriet, og alle gruppene som var representert i plenumssalen deltok.

Samper sa at målet med dette forslaget er å forhindre og sikre at “en så alvorlig ulykke som den som skjedde i Murcia, Atalayas-katastrofen, ikke er en katastrofe som kunne vært unngått”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter