Torrevieja: Veldedighetskonsert for Senegal

Publisert

Den 15. august arrangerer solidaritetsforeningen Regalos de Amor en veldedighetskonsert i parken Doña Sinforosa i Torrevieja.

Den 15. august arrangerer solidaritetsforeningen Regalos de Amor en veldedighetskonsert i parken Doña Sinforosa i Torrevieja.

Regalos de Amor ble stiftet av Maria del Rosario Cases den 7. mars 2012 og er en frivillig organisasjon som organiserer sykehusbesøk til pasienter uten familie eller pårørende.

Inntektene fra konserten vil organisasjonen bruke til å bygge et mottakssenter i Senegal.

Blant bandene som spiller under den seks timer lange musikerdugnaden er Phoenix The Band, Duo Cherokee, Fredrik Røberg Rogne, Done N’ Dusted, Los Cuatro Eco og Inge Sunde. I tillegg til den spanske discjockeyen DJ Rafael opptre.

Norsk-chilenske Jeannette Ubilla er talskvinne for organisasjonen og forteller at de håper at et sted rundt 300 personer vil møte opp på konserten. Hun kan også opplyse om at inntektene fra salget av bagetter, alkoholfrie drikker, brus og is vil gå uavkortet til byggingen av mottakssenteret organisasjonen planlegger i Sengegal.

Konserten har inngang med donasjon og avholdes den 15. august i Parque Doña Sinforosa fra Kl.18.00 til 24.00.

 

 

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter