Torrevieja utsetter bygging av idrettsanlegg

Publisert

Torrevieja kommune vil ikke sette i gang arbeidet med sportsanlegget i La Mata i inneværende periode som tidligere lovet.

For nesten to år siden ble tomten i La Mata overført til kommunen gratis under forutsetning av at det skulle bygges et idrettsanlegg på området. Som del av kontrakten mellom tomteeieren og kommunen inngikk fikk førstnevnte tillatelser til å konstruere fem 8-etasjer høye boligblokker.

Ifølge avisen Informacion står boligblokkene nå ferdig, mensTorrevieja kommunen nå altså varsler at byggingen av idrettsanlegg ikke vil igangsettes før kommunevalget i 2015.

Byggingen av bolig komplekset i La Mata representerte en investering på over 20 millioner euro fra utbyggeren sin side, og har i utbyggingsfasen skapt 300 direkte arbeidsplasser.

Området det dreier seg om ligger nær nasjonalparken i La Mata og kun 200 meter fra strandlinjen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter