Torrevieja-sykehuset Quirónsalud er “best i verden”

Publisert

I Torrevieja, tirsdag 24 Juli 2017.  Quirónsalud Sykehus i Torrevieja har fått anerkjennelse for det beste internasjonale sykehuset som “anbefales” på verdensbasis i kategorien “Best International Hospital” ved tildelingene av IMTJ Medisinsk Travel Awards 2017 premier. En internasjonal pris for medisinsk turisme som anerkjenner arbeidet og innsatsen gjort av senteret for å tiltrekke seg utenlandske pasienter til Alicante byen.

Quirónsalud Sykehus i Torrevieja har vunnet prisen fra dommere som en del av tildelingen i regi av publiseringen av medisinske internasjonale reiser Medical Travel Journal Medical Travel Awards 2017 i deres årlige prisutdeling holdt i Opatija (Kroatia) på IMTJ l Medical Travel Summit, som samlet alle leverandører og pre-eminente eksperter innen reise og medisinsk turisme.

Les også: Kåret til beste sykehus i Alicante-provinsen og Valencia-regionen

Den regionale direktøren til Quirónsalud Levante, Francisco Fiestras, fremhevet “viktigheten av anerkjennelse, resultatet av arbeidet til sykehuspersonalet med sikte på at internasjonale pasienter føler seg som de er hjemme. Quirónsalud Torrevieja anser prisen som et insentiv til å jobbe videre med de verdiene som preger Quirónsalud Sykehus Group mot å være den beste, med avansert teknologi og medisinsk utstyr av internasjonal prestisje.”

På samme måte, Miguel Torregrosa, International Inbound Business Manager av Internasjonal Avdeling i Quirónsalud, fremhevet arbeidet til sykehuset i det internasjonale området ved å tilby fortreffelige helsetjenester, tilpasset den utenlandske pasienten slik at helsesentrene blir en referent i Quirónsalud Sykehus Group.

Quirónsalud Sykehus i Torrevieja er et privat senter med internasjonal prestisje innen onkologi, samt andre medisinske og kirurgiske spesialiteter, som tar i mot et stort antall utenlandske pasienter, beboere i området eller som reiser uttrykkelig opp til deres fasiliteter. Det tilbyr også et område av internasjonal mottak, dietter tilpasset den internasjonale pasienten, samarbeider med de største internasjonale forsikringsselskaper og har et team av gratis tolker flytende i flere språk for å imøtekomme det store antallet utenlandske pasienter som velger deres helsetjenester, blant andre verdier.

Juryleder og sjefsredaktøren IMTJ, Keith Pollard, understreker at vinnere har de beste medisinske reiselivsbedrifter og oppfordrer andre til å delta. “Medisinske reiser er en spennende og voksende global industri, med mange leverandører som tilbyr dyktighet i både helsevesenet og kundeservice. IMTJ Medical Travel Awards Premier er den eneste uavhengige utmerkelse som anerkjenner dem som det beste av det beste, og forhåpentligvis oppmuntrer andre til å etterligne suksessen til vinnerne. Dommerne ønsket å belønne innovasjon og fortreffelighet, å markere god praksis og gi hyllest til de som åpner veien i bransjen og gir vellykkede resultater for pasienter, ” sier Pollard.

I tillegg forklarer Pollard at “alle våre vinnere eksemplifiserer hvordan bransjen skal utvikle  profesjonell medisinsk turisme, med å tilby god pasientbehandling og med å gi de beste mulige medisinske utfall. Jeg ser frem til at det ankommer premier året som kommer med håp om at andre klinikker og bedrifter oppnår sine mål å matche eller overgå de vinnerne av året”.

Om IMTJ

International Medical Travel Journal (www.imtj.com) gir oversikt over feltet av medisinske reiser og medisinsk turisme. IMTJ ble etablert i 2007 som svar på økende interesse i denne sektoren. Den dekker mange av problemer mot helsepersonell over hele verden – forsikring, akkreditering, markedsføring og profilering, kvalitet, pasientsikkerhet, omsorg og erfaring nivåer i behandling av internasjonale pasienter.

IMTJ er uavhengig av enhver forening og interessegrupper har hoppet på båten av medisinsk turisme. Målet er å skape et sentralt punkt for informasjon, ressurser og gjennomgang av medisinske reiser for de som er innen bransjen, hvor som helst i verden.

Internasjonalisering av helsevesenet gjennom helseturisme er kjernen i IMTJ. Pasienter blir forbrukere av helsetjenester i mange land, og pasients valget har utvidet til kirurgi og behandlinger som tilbys av sykehus og klinikker over hele verden. Ved å dele erfaringer, kunnskap og ulike syn på bransjen for helse reiser, hjelper IMTJ med å sikre at pasientens forventninger er oppfylt, og at industrien opprettholder en høy anseelse.

International Medical Travel Journal (IMTJ) administreres av Intuition Communication, et forlag spesialist informasjon for forbrukeren og business to business på helse og privat medisinske reiser. Selskapet driver også en portal for forbrukere av medisinsk turisme – Treatment Abroad.

 Om Quirónsalud

 Quirónsalud er den største sykehus gruppen i Spania og den tredje i Europa. Gruppen er tilstede i 13 selvstyrende kommuner, har den mest avanserte teknologien og har en rekkevidde større enn 6200 senger i mer enn 100 sentre, som Jimenez Diaz Stiftelsen, Ruber, La Luz Sykehus, Teknon, Dexeus, Gipuzkoa poliklinikk, Quirónsalud Sykehus  Valencia, etc. og et stort team av høyt spesialiserte fagfolk med internasjonal kompetanse.

Vi jobber for å fremme undervisning (syv av våre sykehus er universitetssykehus) og medisinsk og vitenskapelig forskning (vi har Helse forskning Institutt av FJD, eneste privat forskningssenter som er akkreditert av departementet for forskning, utvikling og innovasjon).

I tillegg er våre helsetjenester organisert i enheter og tverrgående nettverk for å optimalisere erfaring samlet i de ulike sentrene, og klinisk translasjon av våre undersøkelser. Foreløpig utvikler Quirónhelse flere forskningsprosjekter over hele Spania, og mange av sentrene utfører i dette området et ledende arbeid, med å være pionerer innen ulike spesialiteter som radiologi, kardiologi, endokrinologi, gynekologi, nevrologi, onkologi og idrettsmedisin, blant andre.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: