Torrevieja-sykehus blant de beste i Spania

Publisert

Universitetssykehuset i Torrevieja har nok en gang havnet på IASISTs «TOP 20-liste» over Spanias beste sykehus. Det offentlige sykehuset som drives av Ribera Salud anses blant annet som dyktige på hjerte, nyrer, urologi og fordøyelsessystemet. Sykehuset er også premiert for lavt antall sykehusdødsfall samt høy produktivitet og effektivitet i behandling av kompliserte sykdomstilfeller.

Også tre andre sykehus i Comunidad Valenciana er blitt premiert i TOP 20-kåringen for 2016, nærmere bestemt Hospital de Alzira, Hospital de Vinalopó og Hospital La Fe i Valencia, skriver avisen Información. Bak kåringen står en komité av forskere og representanter for forskjellige skoler, universiteter og helseinstitusjoner i Spania, organisert av leverandør- og helsekonsulentfirmaet IASIST.

Med over 250 sengeplasser havner Hospital Universitario de Torrevieja blant de beste i kategorien for store sykehus i Spania. Sykehuset er offentlig og drives av selskapet Grupo Ribera Salud.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter