Torrevieja setter av 400.000 Euro til nytt dyremottak

Publisert

Torrevieja kommune har lagt ut byens tilbud til dyr i nød. Ansvarlig byråd Carmen Morate sier kommunens tilbud frem til nå bare har to alternativer, avliving eller adopsjon.

Kommunen ønsker å utvidet tilbudet og i tillegg blir det en veterinær-tjeneste knyttet til det kommunale dyre-mottaket. Til nå har det kommunale mottaket vært helt uten veterinær-tjeneste. Noe som har gjort at antall dyr som kan adopteres bort har vært mindre enn ideelt. Mange som vil adoptere hundre og katter lar seg avskrekke av kostnadene knyttet til vaksiner og de nødvendige kontrollene.

Torreviejas nye dyremottak skal inkludere 24-timers veterinær tjeneste, inklusive muligheter for å gjøre operasjoner på dyr. Over en periode på fire år setter rådhuset av i overkant av 400.000 Euro til dette. For de som skal drive og levere tjenester til dyremottaket er fristen 28. januar for å legge frem sine tilbud.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter