Torrevieja sentrum skal bli “lavutslippssone”

Publisert

Torrevieja kommune planlegger å innføre en lavutslippssone (Low Emission Zone, LEZ) som tiltak mot luftforurensning. Dette innebærer forbud for kjøring og parkering for mest forurensende kjøretøy.

Penger fra EU

I tillegg til å overholde europeisk miljølovgivning for kommuner med mer enn 50.000 innbyggere, er det viktigste målet for rådhuset i Torrevieja nå å ikke miste de europeiske midlene som er øremerket til implementeringen av disse lavutslippsområdene. Mer enn to og en halv million euro står på spill.

Kommunen utreder nå dette som inkluderer området hvor det er planlagt minst to ny underjordiske adkomster. Dette i María Parodi-gaten for det nye fritidsområdet i havnen og i forlengelsen av Faleria-avenyen og Orihuela-gaten for adkomst til parkeringsplassen ved Vista Alegre-promenaden.

Området i sentrum som sammenfaller med adkomsten til underjordiske parkeringsplasser i sentrum, inkludert den som er under oppføring med over 650 plasser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter