Torrevieja-området har høyest bygge-aktivitet

Publisert

I enda et kvartal er Vega Baja-regionen fortsatt ledende innen boligbygging i Alicante-provinsen. Med 908 nye boliger noe som representerer 51% av totalen i provinsen. Aktiviteten har økt med 54% sammenlignet med forrige kvartal, da 589 boliger ble startet, og med 2% sammenlignet med samme kvartal i 2023, med 890 boliger.

“Aktiviteten i provinsen støttes av volumet i Vega Baja, som gir de beste dataene i dette kvartalet siden 2018, ledsaget av gode data i områdene med mindre aktivitet som Elche og Interior, som imidlertid ikke fullt ut kompenserer for svakheten i området Alicante og Marinas, noe som resulterer i en nedgang sammenlignet med forrige kvartal,” forklarte presidenten for COATA, College of Technical Architecture of Alicante, Carlos Casas.

Orihuela Costa er motoren

Orihuela kommune er igjen den mest aktive lokaliteten med 265 igangsatte boliger, etterfulgt av Torrevieja med 248 og Alicante med 206. På fjerdeplass, i betydelig avstand, ligger San Miguel de Salinas med 109, på femteplass ligger Pilar de la Horadada med 106, på sjetteplass, allerede under 100 boliger, ligger Finestrat med 99, på syvendeplass Elche med 98 og på åttende Denia med 94.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter