Torrevieja: Nye lokaler for Utlendingskontoret

Publisert

Det nye utlendingskontoret i Torrevieja har flyttet inn i flotte nye lokaler. Den nye adressen er Calle Arquitecto Larramendi 3, som er det gamle hovedsete til det lokale politiet.

Utlendingskontoret i Torrevieja har flyttet inn i flotte nye lokaler. Den nye adressen er Calle Arquitecto Larramendi 3, som er det gamle hovedsete til det lokale politiet. Bygget er kommunal eiendom og det er inngått en leieavtale med det nasjonale politiet for en periode på opptil 25 år. Ansvaret for at vilkårene i avtalen oppfylles er underlagt det spanske innenriksministeriet. De nye lokalene er på 250 kvadratmeter og utlendingskontoret tredobler dermed plassen det hadde til rådighet i forhold til de gamle lokalene ved Plaza del Molino. Utlendingskontoret i Calle Arquitecto Larramendi 3 har allerede åpnet dørene og tar imot henvendelser fra publikum alle hverdager mellom klokka 09:00 og 14:00.

Kontoret er hvor utlendinger bosatt i Torrevieja-området får ordnet en rekke av sine formaliteter.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter