Torrevieja: Markerer kirkejubileum

Publisert

I morgen 17. oktober er det 10 år siden kirkebygget til Sjømannskirken i Torrevieja ble innviet. Sjømannskirken ønsker alle velkommen til å feire 10-årsjubileet for innvielsen av kirkebygget i Torrevieja.

I perioden 12. til 21. oktober arrangerer derfor Sjømannskirken til storslagen bursdagsfest med en rekke daglige aktiviteter.

Onsdag var det duket for bursdagsfest sammen med Den norske skolen i Rojales, og både gamle og unge hadde funnet veien til Sjømannskirken sitt kirkebygg i Torrevieja. Under feiringen fremførte blant annet elever og lærere ved Den norske skolen i Rojales en rekke sanger. Og, bursdagsfeiringen skulle vise seg å bli en kveld full av leker og annen underholdning.

Under markeringen ble det også samlet inn leker og klær til et lokalt barnehjem.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter