Torrevieja-marked flyttes ut av byen

Publisert

Det store fredagsmarkedet i Torrevieja skal flyttes til parkanlegget Antonio Soria like utenfor sentrum av byen. Kommunen opplyser i en pressemelding at de nødvendige forberedelsene for en endelig flytting er i gang. Foruten logistikken knyttet til plasseringen av utsalgsbodene, hvor kafeer, toaletter og andre servicetilbud skal ligge, vil kommunen ha på plass et offentlig transportilbud som hver fredag kan frakte folk til og fra markedet.

Det nye markedsområdet ligger rett nord for sentrum av Torrevieja og vil dersom alt går etter planene kunne tas i bruk før sommeren. Flyttingen har vært planlagt i lengre tid og begrunnes med sikkerhetsmessige hensyn grunnet plassmangelen man har hatt i sentrum.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter