Torrevieja mangler 51 politifolk

Publisert

I turistbyen Torrevieja er det nå 147 politimenn i lokalpolitiet Policia Local. I følge anbefalingene fra FEMP, organisasjonen for kommuner og regioner i Spania, burde en by på Torreviejas størrelse hatt 187.

Blant de 147 man har på jobb er 11 knyttet til telefon-sentralen, 17 jobber med administrative oppgaver og 12 jobber på deltid knyttet til høy alder etc. Denne siste gruppen er de som ofte kontrollerer adgang til offentlige bygg etc.

De 120 som er igjen skal fordeles på tre skift.

Over mange år har man i realiteten ikke utvidet staben til tross for at antall innbyggere i kommunen har økt over mange år i det nye urbanisasjoner har blitt til og flere har kjøpt sin feriebolig i Torrevieja. Resultatet har vært økende snitt-alder på de ansatte. Noe nyansettelser har det vært men kun nok til å dekke opp for de som slutter eller går av med pensjon.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter