Torrevieja klar for Feria de Mayo

Publisert

Folkefesten Feria de Mayo i Torrevieja arrangeres fra onsdag den 14. mai til søndag den 18.mai. Det som opprinnelig var en fest hvor venner møttes for å danse Sevillanas, har med tiden blitt en av de viktigste feiringene i Torrevieja. Byens danseakademier spiller derfor en viktig rolle under feiringen, og hver eneste dag kl. 21:30 har danseinteresserte muligheten til å være til stede ved sevillanas- og flamenco-forestillinger i regi av byen beste dansere.

Arrangementet har daglige aktiviteter som vil gjøre det til en uforglemmelig opplevelse å delta i. Festivalprogrammet har noe for enhver smak og inneholder dessuten korsang, hesteridning og -show, dansekonkurranser og tyrefekting.

Hyllesten til Lolita Sevilla natt til fredag den 16. mai ut til å bli en av feiringens største høydepunkt. Under dette arrangementet vil Manuel de Segura, Ana del Rio og Maria Garcia opptre. Da den årlige sangkonkurranse i Copla gikk av stabelen under fjorårets festival erklærte arrangørene konkurransen for en rungende suksess. Sangkonkurransen er festivalens hovedattraksjon på lørdag 17. mai og vil underholde publikum fra kl. 22:30.

Feria de Mayo feiret i 2013 sitt 25. jubileum og har blitt erklært en festival av internasjonal turistisk interesse i Valencia. Under årets feiring har kommunen mottatt påmeldelse fra 27 telt. Noe som er to telt mindre enn i fjor.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter