Torrevieja Karneval 2015

Publisert

Karnevalet i Torrevieja åpner offisielt lørdag 17. januar, klokken 21:00, med blant annet presentasjon av karnevaldronninger.

Paradekonkurransen vil bli avholdt søndag 8. februar, i Plaza de la Asuncion. 37 tropper deltar, og fem av dem er utenlandske. Mange av disse troppene har helt siden i fjor vært i gang med å forberede koreografier, design og kostymer for denne spektakulære paraden. Noen av troppene er skoleelever, men veteraner som har vært med på karnevalet siden oppstarten i slutten av åttiårene, stiller også opp. Registreringsperioden av tropper er fremdeles åpen. Organisasjonen har besluttet at premieutdelingen vil foregå i la Plaza de la Constitución istedenfor Teatro, da det ventes et mye større publikum enn i fjor.

Det vil også, blant annet, bli barnedans tirsdag 27. januar, og karnevaldans viet til de eldre 5. februar. Begge arrangement holder sted på Centro Municipal de Ocio.

 Nattparaden, lørdag 14. februar, vil inneholde ekstra belysning etter at det ble klaget på mangel av lys i fjor.  

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter