Torrevieja gir ly til kalde husløse

Publisert

Torrevieja har iverksatt tiltak for å beskytte husløse mot kulde, vind og regn. Byens sportshall Cecilio Gallego er tatt i bruk til formålet. Onsdag 18. januar var det meldt minusgrader flere steder i Alicante-provinsen og snøfall over åtte hundre meter. Flere byer i Spania har forberedt seg på liknende måter. Regionale myndigheter i Valencia har økt beredskapen. Blant annet skal 66 brøytebiler ut på veiene i innlandet.

For hele Spania er 40 provinser advart mot lave temperaturer. I Pyreneene som mandag 16. januar hadde fått store mengder snø, er det meldt om ned mot 15 minusgrader. I følge spansk meteorologisk institutt Aemet vil kystbyene langs Costa Blanca onsdag 18. januar få temperaturer godt under 10 grader. I Altea er det meldt om 9 grader, mens Torrevieja kan komme ned i 2 grader. Det fremheves som spesielt at så å si hele Spania er berørt av kuldeperioden, kun men unntak av Kanariøyene. Det er meldt om sterk vind på fastlandet og på øygruppen Balearene.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter