Torrevieja: Filmet toppløse på stranden

Publisert

En ung kvinne på ferie i Torrevieja skal ha fått lite eller ingen hjelp av politiet etter å ha blitt filmet toppløs ved Playa de las Ortigas. Kvinnen hadde lagt merke til at den samme mannen hadde filmet henne i to dager på rad. Han skal også ha filmet andre kvinner. Da den spansktalende kvinnen rapporterte hendelsen til politiet, fikk hun beskjed om at lite kunne gjøres. En av betjentene skal angivelig ha ment at filmingen ikke var ulovlig.

I frustrasjon over situasjonen har kvinnen som ble filmet i Torrevieja delt historien på Facebook. Hendelsen skal ha skjedd den 12. august i år ved Playa de las Ortigas mellom Torrevieja og Guardamar del Segura. Kvinnen skal ha blitt spurt av lokalt politi om hun vurderte å trekke tilbake anmeldelsen. Spørsmålet fikk hun etter at mannen som hadde filmet henne hadde hevdet at han angret på ugjerningen. Kvinnen skal ha fått hjelp av to andre på stranden til å holde mannen igjen og konfiskere telefonen han filmet med, men til liten nytte.  

 

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter