Torrevieja får “verdens største” pump track

Publisert

På La Siesta i Torrevieja vil rådhuset anlegge en 4.200 kvadratmeter stor “pump-track”. Kommunens sier banen blir den største i verden for dette formålet.

Arealet blir fordelt på tre baner. En på 60 meter for små barn, en 180 meter lang for “vanlige utøvere” og en siste 300 meter lang bane for “eksperter”.

Anlegget blir en del av et større hvor det også er arealer for petanca, padel, fotball, basketball m.m.

Hva er en Pump Track

En pumptrack er en lukket runde, eller bane, med en serie kuler, hopp og doseringer. Formålet er at du skal «pumpe» deg rundt banen i stedet for å tråkke, derav navnet pumptrack. Pumptracks er lagd for sykler, men man ser at de i noen tilfeller brukes av skatere også.

Pumptrack er kraftig inspirert av BMX-racing, hvor man skal gjennom en bane med flere kuler, hopp og store doseringer, på en liten BMX-sykkel. Men i motsetning til en BMX-bane, har ikke en pumptrack definert start og mål, og du kan sykle runde etter runde.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter