Torrevieja får “offisiell-fest” nyttårsaften

Publisert

Årets feiring av nyttårsaften i Torrevieja blir spesiell. For første gang vil rådhuset finansiere en egen feiring. Det blir selvsagt musikk og man vil dele ut cotillón, nyttårsmasker, hatter og fløyter.

Det blir konfettikanoner på byens sentrale torg, Plaza de la Constitucin foran kirken i sentrum. Disse blir delt ut til de som kommer inn på plassen som også skal pyntes for anledningen. Arrangementet starter klokken 23.30 og går frem til 01.30.

Forvirring ved midnatt

Plassen er det naturlige stedet hvor folk i Torrevieja samles like før midnatt nyttårsaften. Som del av “tradisjonen” er en viss forvirring rundt midnatt i det de gamle klokkene på kirken markerer midnatt kanskje litt før eller litt etter det korrekte tidspunktet. Rådhuset lover at bjellene vil kime presist dette året.

Les også:

Nyttårsfeiring med 12 druer

Slik feirer man jul i Spania

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter